rss

Preview Geneva 2010: Mazda6 facelift dezvaluita oficial

  1. 26/01/2010
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: facelift, Mazda, Mazda6, mazda6 facelift, Salonul auto de la Geneva
    Vezi toate fotografiile (15)

    Versiunea restilizata a modelului Mazda6 a fost lansata astazi pe piata din Japonia si se bucura de cateva retusuri estetice, o noua motorizare si un sasiu imbunatatit pentru o tinuta de drum mai buna. Aceste modificari vor debuta in Europa, in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

    Facelift-ul operat de Mazda confera modelului de clasa medie un aspect sportiv si consta intr-o noua parte frontala care a fost adaptata noii filosofii de design Zoom-Zoom. Astfel, Mazda6 facelift a primit o grila in cinci puncte, aerisiri laterale mai mari, un spoiler redesenat, noi jante din aliaj de 17 si 18 inch si blocuri optice posterioare retusate. Aditional, vor fi oferite doua noi culori pentru caroserie, Clear Water Blue Metallic si Midnight Bronze Mica.

    Interiorul vine cu noi materiale pentru tapiterie si fetele usilor, finisaje lucioase de efect pentru consola centrala si insertii cromate pentru comenzile radioului, instalatia de climatizare, spitele volanului, schimbatorul de viteze si pentru clantele portierelor.

    Sasiul a fost revizuit pentru un comportament rutier superior, in special la viteze mari, iar pentru asta  inginerii niponi au operat cateva modificari la nivelul directiei si al suspensiilor.

    In ceea ce priveste gama de motorizari, aceasta a primit noul propulsor 2.0 DISI cu injectie directa de benzina, care ofera un consum de combustibil mai mic si emisii de CO2 reduse. In afara de aceasta motorizare, clientii vor mai putea opta inca doua benzinare, 1.8 si 2.5 DISI, in timp ce familia dieselurilor va contine trei versiuni ale motorului de 2,0 litri, cu puteri cuprinse intre 129 si 180 CP.

    Mazda6 facelift va debuta in Europa pe 2 martie, atunci cand va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva.

    Vizualizari: 3104