rss

Noi imagini Mazda MX-5 Superlight Concept

  1. 05/08/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Concept, Mazda, MX-5, superlight
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda va continua celebrarea celor 20 de ani de MX-5 la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie prin dezvaluirea conceptului Superlight. Desi exista numai speculatii cu privire la acest nou concept, in vremuri de criza economica si presiuni ecologice, masinile sport de clasa mica par a fi solutia optima.

    Conceptul Superlight, dupa cum o spune si numele sau, va fi o masina cu o greutate redusa, prin urmare poate puncta performante imbunatatite, o mai buna manevrare plus economie scazuta si emisii CO2 reduse. Sasiul sau va ajuta MX-5 sa se mentina pe pozitia pe care a ocupat-o inca din 1989, adica o masina sport la preturi rezonabile.

    Nu exista inca detalii confirmate cu privire la mototul care va echipa conceptul Superlight. Se vehiculeaza insa ca va exista un propulsor de 1.8 litri sau 2.0 litri pe benzina insa Mazda poate surprinde cu ceva complet nou.
     
    Peste 860.000 de unitati MX-5 au fost vandute in aproximativ 60 de tari. Recent, o editie speciala care celebreaza aniversarea cu numarul 20 a fost lansata pe piata japoneza.

    Vizualizari: 1335