rss

Mazda a prezentat CX-9 si CX-7 la New York

  1. 12/04/2009
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: CX-7, CX-9, Mazda
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mazda a prezentat la New York modele CX-9 si CX-7, alaturi de varianta americana de Mazda3 MPS, numita Mazdaspeed3 .

    SUV-ul CX-9 a fost subtil revizuit, pentru un aspect mai modern. Grila in 5 puncte, specifica actualei directii de design Mazda, are o banda cromata pe mijloc. Alte modificari fata de varianta precedenta sunt farurile redesenate, barele mai musculoase, si, jantele de 20 de inci. Ca variante de echipari, CX-9 vine Sport, Touring, sau Grand Touring. Mecanic, modelul este aproape identic cu cel precedent, avand doar suspensiile revizuite.

    Habitaclul a primit accente cromate, materiale de o mai buna calitate fata de cele din generatia precedenta, si, o consola centrala redesenata pentru spatiul de depozitare a 4 DVD-uri si pana la 9 CD-uri.

    Puterea maxima de 273 CP vine de la noul motor V6 de 3,7 litri, pastrat de la generatia precedenta. Transmisia standard este automatica in 6 trepte, avand si un mod manual.

    Dotarile de siguranta includ ABS si EBD, Traction Control si Dynamic Stability Control. Masina are tractiune fata standard, iar tractiunea integrala Active Torque All-Wheel Drive este optionala.

    Modelul CX-7 vine cu noul motor de 2,5 litri cu 4 cilindri, ce dezvolta 161 CP. Dublat la o transmisie automatica in 5 trepte, motorul va echipa varianta de baza a modelului.

    Cele mai vizibile modificari ale noii generatii sunt prizele de aer laterale marite, care ii dau lui CX-7 un aspect mai agresiv. Grila in 5 puncte este de asemenea prezenta pe noua generatie.

    Interiorul a fost modificat, cu o consola centrala redesenata, volan si display noi.

    Vizualizari: 1251
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »