rss

Noutati Mazda la Paris

  1. 30/09/2010
  2. Categoria: Mazda
  3. Tags: Mazda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda prezinta la Salonul Auto de la Paris de anul acesta premiera europeana a versiunii facelift a actualei Mazda2, cu imbunatatiri menite sa faca din castigatoarea titlului de Masina Anului in 2008 un model si mai atragator. Atentia la Paris va fi dirijata si pe a doua generatie Mazda5, recent lansata, si pe actuala Mazda3, ambele modele cu versiuni optimizate de propulsoare diesel ce asigura reduceri ale consumului de combustibil, ale emisiilor de CO2 si respectarea normelor Euro 5.

    Standul Mazda va oferi si informatii detaliate despre tehnologiile Mazda SKY pentru protectia mediului ce vor fi implementate la nivel mondial in viitorul apropiat.

    Mazda2 facelift – acum si mai elegata si mai confortabila

    Pentru o infatisare sportiva, alaturi de noua linie a gamei Mazda au fost introduse noi culori de exterior si un design nou al jantelor. La interior, aspectul si impresia calitativa au fost imbunatatite de noi tesaturi si culori pentru scaune in timp ce suspensiile si caroseria au fost optimizate pentru un confort sporit in timpul condusului. Toate motorizarile sunt conforme cu normele Euro 5 inclusiv cea diesel, ce are nevoie doar de 4,2 litri de combustibil la 100 km si elibereaza doar 110 g/km de CO2 (combinat). Iar pentru si mai mult confort in condus a fost introdusa si o noua cutie de transmie automata.      

    Mazda5 diesel – masina de familie ideala: practica, spatioasa si cu un consum eficient

    Linia de motorizari a noii Mazda5 este completata cu una de 1.6 l turbo diesel 116CP ce ofera placerea de a conduce un cuplu maxim crescut alaturi de costuri scazute de operare zilnica. Noua motorizare vine cu o cutie de transmie manuala in 6 trepte ce are nevoie cu 15% mai putin combustibil la 100 km si produce cu 13% mai putin CO2, fata de motorul de 2.0 l diesel pe care il inlocuieste. Cu aceasta propulsie noua Mazda5 este un model cu adevarat potrivit pentru familie, modulabila datorita sistemului de scaune rabatabile Karakuri, practica datorita spatiului oferit de pana la sapte persoane si spatioasa datorita usilor culisante.   

    Mazda3 diesel – sportiva si mai economica

    La Paris va fi prezentata si o noua versiune a motorizarii economice diesel de 1.6 l si 116 CP pentru Mazda3, disponibila acum cu transmisie manuala in 6 trepte si cu un cuplu maxim cu 12% mai mare pentru o si mai placuta experienta in condus. Cu un necesar de 4,4 litri de combustibil la 100 km si producand 117g/km de CO2, aceasta versiune Mazda3 diesel reprezinta o propunere atragatoare pentru clientii care cauta un model compact, sportiv, dar si economic.

    Conceptul Mazda SKY – motoare de generatie viitoare

    Mazda Motor Corporation va face un pas important spre atingerea scopului de reducere a  cosumului de combustibil si de emisii CO2 cu 30% si respectiv cu 23% pana in 2015 o data cu lansarea inovativului Mazda SKYTECH, in viitorul apropiat. Propulsoarele Mazda SKY-G  (benzina) si Mazda SKY-D  (diesel) vor reduce semnificativ consumul de combustibil in comparatie cu actualele motoare Mazda, in timp ce vor produce mai multa putere fara a sacrifica placerea in condus. Mazda SKY-Drive transmisia automata in sase trepte, cu totul noua va reduce consumul de combustibil, in comparatie cu actuala transmisie in 5 trepte, si va oferi o experienta in condus mai lina si mai cursiva.

    Vizualizari: 1657