rss

Vrei de pe eBay: Motocicleta lui Batman

  1. 04/07/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Batcycle, Batman, Batpod, Ebay, Yamaha
    Vezi toate fotografiile (11)

    Odata cu trecerea anilor, “jucariile” lui Batman devin din ce in ce mai spectaculoase, mai inteligente si mai... ireale, punandu-le pe celelalte de dinaintea lor in ingrata ipostaza de a fi date uitarii.

    Evident, insa, exista si exceptii, care ajung subiecte de disputa la diverse licitatii. Iar una dintre aceste exceptii este si clasicul Batcycle, vandut recent pe eBay.

    Batman are azi la dispozitie o masinarie infernala – pentru raufacatori, evident – precum Batpod-ul dar, in 1966, atat el, cat si Robin trebuiau sa se descurce cu aceasta Yamaha Catalina de numai 250 cmc.

    Ceea ce nu inseamna, pe de alta parte, ca motocicleta nu stie unul sau doua trucuri: spre exemplu, Robin – sau, ma rog, vecinul noului proprietar – se poate desparti temporar de “Batman” cu ajutorul unui “kart” volant disimulat in constructia atasului, animat la randul sau de propriul motor de 50 cmc.

    Vehiculul a parcurs deja peste 13.200 km, fapt care nu l-a impiedicat pe fericitul castigator al licitatiei on-line sa se “descotoroseasca” de vreo 29.500 de $. Un pret mic pentru (viitoare) fapte mari...

    Vizualizari: 2055