rss

Schumacher s-a suparat pe presa

  1. 27/01/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: F1, Formula 1, Michael Schumacher

Luni, cu ocazia prezentarii culorilor monopostului cu care Mercedes GP Petronas va ataca sezonul 2010, Michael Schumacher a dat o replica acida jurnalistilor prezenti la eveniment.

Intrebat de reprezentantii mass mediei cum se simte avandu-l coechipier pe fiul lui Keke Rosberg, fostul campion mondial din 1982 afirmand cu ceva vreme in urma ca Formula 1 este mai spectaculoasa fara un "sportman" precum Schumacher, germanul a replicat simplu: "Bine".

Insa intrebarile urmatoare au reusit sa il enerveze pe germanul recunoscut, altfel, pentru calmul sau. Jurnalistii au insinuat ca pilotul in varsta de 41 de ani a revenit in cockpit dupa o pauza de 3 ani pentru a demonstra ca poate sa castige si fara jocurile de culise de care a fost acuzat la fiecare titlu cucerit.

"91 de victorii si sapte titluri le poti castiga doar pe cai necurate. Absolut. Asa e, aveti dreptate, acum trebuie sa dovedesc ca pot", a spus, sarcastic, Schumi.

Discutia a continuat, insa, iar jurnalistii i-au reprosat ca intrebarea nu se referea la cifre, ci la maniera in care a castigat, iar Michael Schumacher s-a vazut nevoit sa-i puna capat pe un ton si mai rautacios: "Da, stiu. Am castigat toate acestea in aceeasi maniera in care voi incercati sa puneti intrebarea!".

Vizualizari: 1138
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »