rss

Producatorul auto de anvelope Pirelli investeste in Romania

  1. 17/03/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Anvelope, investitie, Pirelli, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Pirelli va investi pe piata din Romania, anunta directorul general al diviziei de anvelope auto a companiei, Francesco Gori.

    Compania europeana de anvelope auto va avea o investitie de 300 milioane euro pentru cresterea capacitatii de productie in patru zone: China, Egipt, Romania si America de Sud.

    Pirelli, al treilea mare producator european de anvelope auto a inregistrat o crestere procentuala de doua cifre a volumului vanzarilor in primul trimestrul al acestui an, comparativ cu anul 2009.

    "Piata a decolat, volumul este semnificativ chiar daca il comparam cu primul trimestru din 2009, care a fost foarte slab. Cresterea pietei este de doua cifre", a spus oficialul Pirelli.

    In Italia, Pirelli va inaugura in decursul acestui an o fabrica ecologica de anvelope auto. Compania se va concentra si pe proiecte legate de alianta dintre producatorii auto Fiat si Chrysler.

    Grupul Pirelli este prezent pe piata din Romania pe segmentele productiei de anvelope auto, cord metalic si filtre antipoluare pentru motoare diesel.

    Vizualizari: 2340