rss

Politia romana, somata sa onoreze contracte de 100 de milioane de euro

  1. 23/06/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: BMW, Logan, Mercedes, politia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Politia romana este somata de Ager Leasing sa onoreze contractele de 100 de milioane de euro pentru celebrele modele Logan de 70.000 de euro, precum si pentru autospecialele BMW si Mercedes. In total, aproximativ 3000 de masini.

     

    Era de asteptat ca Politia sa traga de timp, aducand drept argument criza economica si solicita renegocierea contractelor. Numai ca firma de leasing este de neinduplecat. Chiar dimpotriva, reprezentantii Ager Leasing viziteaza aproape zilnic Inspectoratul General al politiei, in vederea preluarii masinilor si a recuperarii sumei datorate.

     

    Este vorba de 27 de contracte incheiate intre Politie si Ager Leasing. Pretul total al unui Logan de patrulare se situeaza intre 52.400 si 71.000 de euro. Explicatia? Politia are nevoie de dotari suplimentare, specifice necesitatilor.

    Au mai fost comandate si modele BMW 330 XD, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf, Volkswagen Transporter, Mitsubishi, Opel Vectra, Mercedes Vito, Nissan Pathfinder, Opel Astra, Skoda Octavia si patru autobuze Scania 310.

     

    Vizualizari: 1311