rss

Pentru prima data in Romania - etapa oficiala de Drift King of Europe!

 1. 16/09/2009
 2. Categoria: MAN
 3. Tags: 4tuning, drift, Drift King of Europe
  Vezi toate fotografiile (1)

  Arta derapajului controlat atrage la prima competitie internationala din Romania peste 30 de concurenti din Franta, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Austria, Serbia, Polonia, Spania, Rusia si Moldova care si-au anuntat prezenta pana acum.

  Si Romania va alinia piloti la start, printre care Tengu, HAI & KNS. Speram ca drifterii romani sunt gata sa ridice probleme campionilor Europei.

  Gratian Sonu, presedinte A.R.T.A. (Asociatia Romana de Tuning Auto): "Driftul este considerat unul din cele mai spectaculoase sporturi auto. Suntem mandri ca aducem o competitie internationala de drift in Romania si credem in viitorul acestui sport la noi in tara. Prima etapa oficiala King of Europe Drift Series din Romania se va bucura de o larga participare din partea pilotilor straini si cu siguranta va starni entuziasmul publicului pasionat de sporturi auto. Estimam ca la aceasta etapa pilotii sa schimbe in total peste 300 de anvelope."

  Mike Procureur, presedinte King of Europe: "Dupa demonstratia din 2008, ne bucuram ca driftul progreseaza atat de rapid in Romania. Am descoperit aici un entuziasm deosebit si piloti de valoare care deja si-au confirmat talentul in celelalte etape din Europa. Circuitul pe care il amenajam la Cluj va oferi atat tensiunea driftului in tandem cat si provocari tehnice pentru drifteri."

  TENGU (campion international la drift) "Ma bucur ca m-am intors acasa, in Romania, si pot reprezenta pentru prima data oficial tara noastra in cadrul unui campionat international de drift. Voi concura la Cluj pe un Nissan Skyline R33 de 500cp, masina cu care am castigat si campionatul din Africa de Sud"

  Pe langa competitia de drift, vor fi prezente in cadrul evenimentului cele mai frumoase masini tunate din Romania.

  Campionatul National de Tuning Auto se va organiza ca etapa speciala a acestui eveniment, alaturi de Campionatul National de Car-Audio (C.N.C.A.). Speram cu aceasta ocazie sa batem toate recordurile nationale, atat la masini participante la SPL si SQ, cat si la decibeli.

  Locatie: Polus Center din CLUJ ofera pentru desfasurarea acestui SUPEREVENIMENT o locatie de exceptie: o suprafata de peste 20.000 mp, suficienta atat pentru o etapa internationala de drift - in care se poate intra in derapaj la 100 de kilometri la ora!, cat si suficient spatiu de expozitie pentru competitiile de tuning si car-audio, plus spatiu expozitional pentru firmele de profil.

  Program: Sambata, 19 septembrie 2009 - orele 12.00-20.00
  Duminica, 20 septembrie 2009 - orele 10.00-20.00
  Acces public: pe baza de bilet, 20 RON/persoana/zi.

  Vizualizari: 1619
  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

  Toate anunturile »