rss

Noul Volkswagen Fox, fratele geaman al lui Polo

  1. 22/10/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Fox, noul polo, Volkswagen, volkswagen fox, Volkswagen polo
    Vezi toate fotografiile (11)

    Volkswagen a prezentat astazi primele fotografii cu versiunea restilizata a modelului de clasa mica Fox, ce va fi lansata in curand pe piata sud-americana. Nemtii au aplicat noului VW Fox partea frontala prezentata pe noul Polo.

    Astfel, Volkswagen Fox a primit noi blocuri optice fata, un nou spoiler frontal, o noua grila, o capota revizuita, precum si o parte posterioara cu un design nou. Blocurile optice spate sunt noi in gama VW, insa sunt inspirate din cele de pe noul Polo. Interiorul este similar cu cel de pe modelul european, instrumentarul de bord si volanul fiind identice. Habitaclul noului Fox preia linia actuala de design a modelelor din gama VW, care se traduce printr-o calitate mult mai buna a materialelor si a finisajelor comparativ cu predecesorul sau.

    Din punct de vedere mecanic, noul VW Fox va pastra motoarele de 1 litru, insa va primi si un motor 1.6i care va putea fi conectat l o transmisie robotizata I-Motion vazuta deja pe Polo (modelul pentru Brazilia) si pe Gol. Modelul va avea doua niveluri de echipare, Trend si Prime. VW va anunta preturile in momentul lansarii.

    Vizualizari: 4140