rss

Noul Mercedes E-Klasse Cabrio a fost amanat un an. Varianta Estate vine la Frankfurt

  1. 27/05/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: E-Class Estate Wagon, E-Klasse, e-klasse cabrio, Mercedes-Benz
    Vezi toate fotografiile (1)

    Programata sa debuteze la Frankfurt in toamna acestui an, versiunea Cabrio a noului Mercedes-Benz E-Klasse a fost amanata pentru primavara lui 2010, la Geneva, nemtii invocand aceleasi probleme de ordin financiar cu care se confrunta mai toti constructorii. Nu la fel stau lucrurile si in cazul variantei Estate, care foarte probabil va fi dezvaluita la show-ul din luna septembrie.

    Se presupune ca prin amanarea versiunii decapotabile, oficialii germani economisesc bani cu care vor putea sa-si duca la bun sfarsit procesul de dezvoltare ale noilor E-Klasse Sedan si E-Klasse Coupe, precum si al viitorului CLS. De asemenea, se pare ca Mercedes-Benz se focuseaza in prezent si pe hibridul V6 Bluetec si un nou motor cu 4 cilindri. Deocamdata, compania din Stuttgart nu a confirmat aceasta presupusa amanare, dar nici nu au infirmat-o.

    In ceea ce priveste varianta Estate, ati putut vedea si dumneavoastra din ultimele poze-spion pe care vi le-am prezentat ca masina este gata pentru productia de serie, ea urmand sa fie prezentata conform planului la Salonul Auto de la Frankfurt. Practic, este vorba despre un break bazat pe conceptul Shooting Brake (foto), prezentat anul trecut la Paris, E-Klasse Estate urmand a fi lansat pe piata spre sfarsitul anului 2011, inceputul lui 2012.

    Vizualizari: 1189