rss

Michelin a fost votat "Tire Manufacturer of the Year"

  1. 18/02/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Michelin
    Vezi toate fotografiile (1)

    Michelin a fost votat “Tire Manufacturer of the Year” (Producatorul de anvelope al Anului) in cadrul competitiei “Technology International Awards for Innovation and Excellence 2010”. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la centrul expozitional “Tire Technology Expo” din Köln, iar castigatorii au fost votati de un juriu format din 17 experti de renume international din industrie.

     

    Membrii juriuli au rezumat realizarile Michelin, dupa cum urmeaza:

     

    “Au fost 12 luni extrem de ocupate pentru Michelin, cu mai multe proiecte de dezvoltare interesante care au convins juriul. In 2009 compania s-a ocupat, printre altele, de upgradarea centrului de cercetare si dezvoltare din Clermont-Ferrand si continua sa specializeze operatiunile industriale din Franta. Ca parte a acestui angajament, grupul investeste mai mult de 100 milioane euro in centrul Clermont-Ferrand.

     

    Dar partea cea mai buna dintre toate este ca Michelin realizeaza aceste lucruri fara disponibilizari, prin punerea in aplicare a unui plan voluntar de separare deschis tuturor angajatilor. Planul va permite unui numar de aproape 495 din cei 1093 de angajati afectati de reorganizare sa profite de masuri speciale de pensionare anticipata, precum si altor 598 sa beneficieze de oportunitati de plasare interne. "

     

    Vizualizari: 1176