rss

Masinile de lux nu sunt afectate de criza...nu in Romania

  1. 22/06/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: criza economica, Ferrari, Lux, Maserati, Maybach
    Vezi toate fotografiile (1)

    Criza economica? Lipsa lichiditatilor? Cine se confrunta cu aceste probleme?

     

    Cu siguranta nu cei care si-au cumparat cele 10 masini Ferrari de la inceputul anului si nici cei care au comandat alte 15.

     

    Dintre modelele Ferrari solicitate de magnatii romani, cel mai scump este 612 Scaglietti one-to-one. Acest bolid poate fi achizitionat la un pret de pornire de 227.900 euro, fara taxe. Cel mai ieftin Ferarri de pe piata romaneasca, este F430 Coupe si costa doar... 145.000 euro.

     

    Se pare ca la noi in tara, cine are banul are, cine n-are, n-are. Iar piata masinilor de lux este pe o panta ascendenta.

     

    Si modelele Bentley se vand foarte bine, importatorul facand fericiti 5 clienti. Acestia au ales gama Continental si au scos din buzunar 153.000 de euro pentru fiecare exemplar, fara taxe, in conditiile in care anul trecut s-au vandut doar patru bucati.

     

    Mercedes Benz Romania a vandut, de la începutul anului un singur Maybach, model 57S, in valoare de 450.000 de euro. Si asta in conditiile in care anul trecut nu a vandut nici un exemplar exclusivist.

     

    Si AutoItalia, importatorul Maserati in Romania, a vandut de la inceputul anului sase modele Maserati: doua Quattroporte Colezione Cento si patru Granturismo S, in conditiile in care in acceasi perioada a anului 2008 a comercializat 16 unitati, dintre care o singura limuzina. Preturile de catalog la modelele Maserati incep de la 130.000 de euro (TVA inclus).

     

    Ce concluzie ar trebui sa tragem noi de aici?! Va lasam pe voi sa va dati cu parerea.

     

    Vizualizari: 1242