rss

Lansarea Fisker Karma, amanata

 1. 07/12/2009
 2. Categoria: MAN
 3. Tags: Fisker, Fisker karma, Hibrid
  Vezi toate fotografiile (5)

  La Salonul Auto de la Los Angeles, deschis cu cateva zile in urma, Henrik Fisker a anuntat  ca vor amana lansarea noului sau hibrid Fisker Karma cu sase luni. Astfel, frumosul si ecologicul sedan coupe va fi livrat clientilor incepand cu a doua jumatate a anului 2010.

  Comentand acest anunt, constructorul auto si-a justificat decizia, declarand ca unii clienti care au comandat masina sunt in incapacitate de plata: unii au platit cu intarziere, iar altii nu au achitat nici pana acum. Colac peste pupaza, si ajutorul guvernamental oferit de Departamentul Energiei in valoare de 529 milioane de dolari intarzie sa apara.

  Hibridul Fisker Karma este un sedan de lux cu patru locuri, care are o autonomie  de 80 de km, datorita bateriilor litiu ion de care beneficiaza. Autonomia totale atinge aproximativ 500 de km, gratie generatorului de la bord, alimentat de la un motor Ecotec.

  Fisker Karma are un sistem de propulsie exclusiv numit Q-DRIVE, alcatuit din doua motoare electrice de aproximativ 200 CP. Karma poate sprinta de la 0 la 100km/h in 6 secunde si poate atinge o viteza maxima de 200km/h.

  Vizualizari: 1242
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »