rss

Iarna interminabila, o bucurie pentru piata de anvelope din Romania

  1. 10/03/2010
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: Anvelope, iarna
    Vezi toate fotografiile (1)

    Daca pe multi dintre noi iarna, care pare ca nu se mai termina, ne-a adus in pragul disperarii, pentru piata de anvelope din Romania inseamna o crestere semnificativa a vanzarilor.

     

    Astfel, pentru Goodyear Dunlop Tires Romania, anvelopele de iarna au reprezentat aproape 50% din vanzarile pe tot anul pe plan local. In timp ce criza financiara globala a afectat piata de anvelope, prelungirea iernii din al patrulea trimestru al lui 2009 a avut efecte pozitive pentru companie.

     

    Daca in 2008, piata de anvelope a avut parte de o involutie, care a durat pana in prima parte a anului 2009, iar in 2009, lucrurile au inceput sa se invioreze la sfarsitul anului, momentan tendinta pietei este de crestere, insa revenirea se va face lent. Ovidiu Balan, Director General pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania, a declarat pentru Curierul National ca piata de anvelope din Romania are un potential de crestere puternic, asteptandu-se ca pana in 2015 sa atinga un total de 10 milioane de unitati.

     

     

    Vizualizari: 1506