rss

Citroen C1 facelift, in Romania de la 8.190 euro cu TVA

  1. 15/06/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: C1 Facelift, Citroen, Citroen C1 Facelift
    Vezi toate fotografiile (4)

    Incepand cu luna iunie, Citroen C1 facelift este disponibil si in Romania in doua niveluri de echipare la preturi ce pornesc de la 8.190 de euro (pret cu TVA inclus valabil pentru versiunea in trei usi, nivelul de echipare X si motorizarea 1.0i si 68 CP).

    Agil, plin de dinamism si inovator, C1 s-a impus inca de la lansare ca un vehicul de oras extrem de usor de manevrat, care s-a vandut din 2005 si pana in prezent in peste 310.000 de exemplare in toata lumea. Pastrandu-si atuurile care au contribuit la succesul sau – silueta compacta si atragatoare, tinuta de drum buna, nivelul de siguranta si de calitate foarte bune, C1 a fost supus unei operatii de restilizare in special la partea frontala, care a devenit si mai expresiva.

    Astfel, masina a primit un nou spoiler frontal cu contururi mai rotunjite, mai proeminenta, care ii confera noului C1 un caracter mai sprinten si mai puternic prin dimensiunea sa. De asemenea, grila radiatorului a primit o rama cromata care este disponibil pe al doilea nivel de echipare si care subliniaza rotunjumile barei de protectie. Aspectul mai dinamic al noului C1 este intarit si de design-ul jantelor.

    La partea din spate se remarca luneta de mari dimensiuni, care se substituie in intregime haionului. Ea este incadrata de cele doua stopuri in culori cristal si antracit si se imbina armonios cu bara de protectie.

    In functie de tara, sunt oferite doua noi nuante pentru caroserie: Gri Mica si Albastru Electra. Francezii au operat si la interior cateva schimbari, in principal in ceea ce priveste gama de tapiterii si finisaje. Dispay-ul pozitionat sub consola centrala adopta o noua grafica, informatiile afisate fiind acum mai lizibile, iar aspectul general modern. Accesul la portbagaj este optimizat de asemenea.

    Citroen C1 facelift C1 se remarca si prin consumul de carburant si emisiile reduse de CO2 ale celor doua motorizari, una pe benzina si una diesel, ambele cuplate la o transmisie manuala cu 5 trepte. Propulsorul pe benzina este un 1.0i de 68 CP si 93 Nm de cuplu la 3.600 rpm si consuma 4,5 l/100 km in ciclu mixt si 106 g CO2/km. Dieselul 1.4 HDi, care dezvolta 55 CP si130 Nm de cuplu la 1.750 rpm, este disponibila doar pe versiunea in cinci usi si consuma in medie 4,1 l/100 km si degaja in aer 109 g CO2/km.

    Pretul de pornire la Citroen C1 facelift este de 8.190 de euro cu TVA inclus - valabil pentru versiunea in trei usi, nivelul de echipare X si motorizarea 1.0i si 68 CP - si ajunge la 10.550 cu TVA (versiunea diesel).

    Vizualizari: 1653