rss

Cand iese industria auto din "service"?

  1. 05/05/2009
  2. Categoria: MAN
  3. Tags: criza auto, Dacia, industria auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Opt grei din industria auto s-au intalnit in emisiunea " From the Top" sa discute despre strategiile cele mai potrivite pentru a repune piata pe roate.

    Vezi emisiunea " From the top" pe Biztube.ro

    Are sau nu nevoie piata auto de reparatii?

    "Comertul cu masini in Romania nu are nici o problema. Declinul in acest an si din ultimul trimestru al anului trecut, este o reflectare a situatiei economice si financiare globale, care a atins si zona noastra.

    Nu trebuie sa uitam ca in aceeasi zona, in 5 ani consecutivi am inregiitrat cresterui procentuale cu 2 cifre, ani in care cresterea procentuala a depasit 60, 70%", a declarat Mihai Halmagianu, brand manager Audi.

    Ce strategie de criza are Fourmont pentru Dacia? Exporturi, calitate, programul Rabla.

    "In 2009 vom creste exporturile in aproape 70 de tari si vom diversifica produsele pentru a raspunde cererii acestor pietei si  ne vom axa foarte mult pe calitate.

    n plus, de doi ani, in Romania, nu am mai marit preturile, desi am introdus airbag-ul, ABS-ul...si alte avantaje.  De asemena am marit perioada de garantie de la 18 luni la 36 de luni.

    Am sustinut Romania in proiectul Prima de casare, dubland  suma. Iata punctele strategice pentru a iesi din criza", a declarat Francois  Fourmont, Director General Dacia.

     

    Sursa: Bloombiz

    Vizualizari: 1409
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »