rss

Prima clona chineza a bolidului Lamborghini Aventador

  1. 17/05/2011
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, clona, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (4)

    Este vorba de o clona nevinovata, fara intentii comerciale: un chinez satul sa viseze ca intr-o buna zi va intra in posesia masinii visurilor lui, si-a transformat modelul Nissan Cefiro din 1995 intr-un Lamborghini Aventador.

    Ce a iesit, luati de judecati! Omul nu a facut nimic altceva decat sa croiasca o caroserie similara supercarului italian, folosind foi de metal pentru a inlocui materialele mai scumpe si mai sofisticate, precum fibra de carbon. Creatia nu este inca finalizata, rezultatul final putand fi admirat peste cateva luni.

    Dincolo de ciudatenia din imaginile alaturate, suntem convinsi ca nu vor intarzia sa apara si alte clone, mai mult sau mai putin evidente, cu scopul de a oferi o varianta mai ieftina pasionatilor de supercaruri.

    Pentru cei care sunt interesati de modelul autentic, aflati ca stocul a fost deja epuizat. Noul Lamborghini Aventador LP700-4 a fost lansat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

    Autoturismul este pus in miscare de propulsorul V12, care livreaza 700 CP la 8.250 rotatii pe minut si un cuplu maxim de 690 Nm la 5.500 rotatii pe minut.

    Vizualizari: 2532