rss

Lamborghini va lansa un model "de zi cu zi"

  1. 24/05/2011
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini, sesto elemento
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini ar putea lansa un model mai putin extravagant, “de zi cu zi”, a declarat Stephan Winkelmann, seful Lamborghini. Asadar, dupa exclusivistul Sesto Elemento, casa auto vrea sa coboare de pe piedestal si sa ofere clientilor sai un autoturism pentru a fi condus zilnic.

    “Vom avea un al treilea model. Va fi o masina de zi cu zi. Vrem o masina care sa poate fi utilizata in fiecare zi.”, a declarat Winkelmann.

    Totusi, nu a fost luata inca nicio decizie finala privind segmentul din care va face parte viitorul model. Cel mai probabil ar putea fi un sedan cu patru usi.

    In urma cu un an, seful Lamborghini a dezvaluit faptul ca exista doua variante: fie un SUV, fie un sedan cu patru locuri si patru usi. Totusi, oficialul Lambo a admis ca un SUV nu ar fi tocmai o solutie potrivita pentru ca nu s-ar identifica cu brandul.

    Indiferent de forma pe care o va lua viitorul autoturism, acesta va fi gata abia peste patru ani. Intre timp, ne putem delecta cu recentul Aventador, dar si cu viitoarea versiune de serie a conceptului Sesto Elemento, destinat rularii pe circuit.

    Vizualizari: 1865
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »