rss

Lamborghini Sesto Elemento va costa 2 milioane euro

  1. 10/05/2011
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, sesto elemento
    Vezi toate fotografiile (6)

    Lamborghini a dat unda verde prototipului Sesto Elemento. Versiunea de serie va fi destinata exclusiv rularii pe circuit, nu vor fi construite mai mult de 20 de exemplare, la un pret de doua milioane euro ... fiecare.

    Desi Stephan Winkelmann, omul numarul unu Lamborghini, a refuzat de dea detalii de productie, surse din interiorul companiei sustin ca Sesto Elemento se afla intr-un stadiu avansat de dezvoltare, ceea ce inseamna ca am putea vedea modelul de serie la finele anului.

    Totusi, Winkelmann a confirmat faptul ca noul supercar Lambo va accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2,5 secunde. Vinovat de aceste performante impresionante se face propulsorul V10 de 5,2 litri, care dezvolta un total de 570 CP, combinat cu o greutate considerabil scazuta.

    Desi pastrarea greutatii de 995 kg a conceptului pare nerealista, Winkelmann a sustine ca Sesto Elemento “va cantari mai putin de o tona.”

    In declaratiile anterioare, oficialul Lamborghini  a afirmat ca nu vor fi construite mai mult de 20 de unitati. Aceasta exclusivitate costa nu mai putin de doua milioane de euro. In acest bani intra un supercar ultra-usor, cu un design cel putin futurist si performante pe masura.

    Vizualizari: 2750
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »