rss

Lamborghini ar putea produce un sedan cu patru usi

  1. 06/08/2010
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Estoque, Lamborghini, sedan coupe
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini nu a fost niciodata un producator auto care sa se laude cu o oferta bogata de modele. Compania din Sant'Agata s-a concentrat pe dezvoltarea mai multor variatiuni pe aceeasi tema.

    Cu toate aceastea, se pare ca, dupa o anumite istorie sub umbrela Volkswagen (Lambo apartine grupului din 1998) un nou model urmeaza a fi lansat. Acesta va fi un sedan-coupe cu patru usi previzualizat de conceptul Estoque, prezentat in 2008, conform Bloomberg.

    Intr-un interviu acordat publicatiei de mai sus, Stephan Winkelmann, Chief Executive Officer Lamborghini, a declarat ca un model cu patru usi “ar avea sens” in termeni de eficienta financiara. Acesta a adaugat ca nu au elaborat inca un plan de productie si nu au luat nicio decizie in acest sens.

    Daca versiunea de serie Estoque va fi lansata, ne putem astepta la o greutate redusa intrucat Lamborghini a tot supus modelele la “diete” pentru a le imbunatati rezultatele tehnice.

    Noul model va intra pe un segment de piata recent populat, acela al sedanurilor coupe. Acesta va purta lupte cu masini precum Porsche Panamera (nu se pune problema canibalizarii intrucat cele doua modele au tipologii de clienti diferite), Aston Martin Rapide si Maserati Quattroporte.

    Vizualizari: 1592