rss

Lamborghini continua parteneriatul cu Pirelli pentru calendarul 2010

  1. 23/11/2009
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, Pirelli
    Vezi toate fotografiile (4)

    Automobili Lamborghini si Pirelli sunt din nou in parteneriat: masinile super sport ale Casei Taurului Infuriat s-au numarat printre vehiculele de lux alese de producătorul de anvelope pentru prezentarea noului calendar Pirelli 2010, care a avut loc la Londra.

     

    Un Murcielago LP 670-4 SuperVeloce si doua Gallardo - un LP 560-4 Spyder si cea mai recenta editie limitata, cu tractiune spate - LP 550-2 Valentino Balboni – au transportat unele dintre cele mai cunoscute celebritati din muzica si showbiz la eveniment, inclusiv pe modelul englez Lady Victoria Hervey si pe compozitorul, cantaretul si de doua ori castigator al Brit Award - James Blunt si insotitoarea acestuia.

     

    Pentru aceasta ocazie, toate cele trei Lamborghini au primit o caracteristica speciala: blocuri optice cu LED pozitionate sub arcadele rotilor pentru a ilumina anvelopele in onoarea companiei din Milano.

     

    Parteneriatul de lunga durata dintre Lamborghini si Pirelli, ambii lideri in industria de automobile, se concentreaza pe solutiile tehnologice avansate, cum ar fi anvelopele special create pentru a se potrivi puterii si performantei sportcar-urilor Lamborghini.

     

     

     

    Vizualizari: 1391