rss

Calendare, lumanari si globuri pentru Craciun de la Lamborghini

 1. 20/10/2009
 2. Categoria: Lamborghini
 3. Tags: Lamborghini
  Vezi toate fotografiile (1)

  In timp ce unii lanseaza jocuri, altii placi de surf sau laptop-uri  pentru a-si promova produsele, Lamborghini a ales sa creeze propria linie de accesorii pentru Craciun.

  Pachetul de colectie oferit de Lamborghini in pragul sarbatorilor de iarna cuprinde trei globuri pentru pomul de Craciun in valoare de 55 euro, doua lumanari parfumate care costa 43 de euro si doua calendare pentru 2010 - unul de birou, pentru care fanii marcii trebuie sa scoata din buzunar 14 euro si unul de perete, mai mare, care le va goli conturile cu alti 33 de euro.

  Produsele au fost inspirate de Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, astfel ca globurile si lumanarile sunt disponibile in Blue Caelum si White Monocerus, doua dintre cele opt culori in care este comercializata versiunea supercar-ului ce poarta numele legendarului pilot de teste al constructorului din Cizma.

  Lamborghini completeaza "Winter 2009/2010 Collezione" cu haine destinate atat barbatilor, cat si femeilor. Gama de imbracaminte acopera o plaja larga de sortimente, de la tricouri, polare si geci pana la bluzele inspirate de designul cu influente din industria aeronautica al lui Lamborghini Reventon

  Vizualizari: 1615