rss

David Cordoso propune Conquisto, primul SUV Lamborghini

  1. 11/01/2010
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Conquisto, David Cordoso, Lamborghini, SUV
    Vezi toate fotografiile (3)

    Lamborghini si SUV sunt doua notiuni care, cel putin la prima vedere, nu au absolut nimic in comun. Dar avand in vedere isteria iscata in ultimul deceniu in jurul acestui tip de autovehicul si dezvoltarea accelerata a segmentului, multi producatori auto au lasat deoparte traditia si au propus, mai in gluma, mai in serios, modele SUV. Alfa Romeo sau Ferrari sunt doar doua nume despre care s-a zvonit mult timp ca sunt la un pas de a-si lansa primele SUV-uri din istorie, dar sa nu uitam nici de Porsche si al sau Cayenne. Cert este ca pana acum acest lucru nu s-a materializat.

    In cazul lui Lamborghini, lucrurile sunt putin diferite, constructorul italian de supercar-uri avand primele incercari de a realiza... altceva inca din anii '80, odata cu lansarea destul de putin cunoscutului model LM. De atunci, insa, inginerii italieni s-au concentrat pe ce stiu sa faca mai bine: autovehicule ultra-sportive.

    Dar acest lucru nu l-a impiedicat pe designerul David Cordoso sa vina cu o noua idee de SUV Lamborghini. Denumit Lamborghini Conquisto, renderingul a fost realizat pornind de la modelele Lambo de serie, fapt evident inca de la prima vedere.

    David Cordoso nu a facut niciun fel de comentarii legate de agregatul pe care ar vrea sa il vada sub capota creatiei sale - stim doar ca motorul este asezat in partea din spate -, astfel ca nu dispunem de niciun fel de date tehnice, fie ele chiar si numai teoretice.

    Trecand peste acest amanunt, trebuie remarcat modul in care designerul belgian a reusit sa adapteze liniile sportivelor automobile Lamborghini la stilul SUV, fie ca rezultatul final ne place sau nu.

    Vizualizari: 1269
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »