rss

Lamborghini Murcielago de la Premier4509

  1. 09/10/2009
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Gallardo, Lamborghini, LP670-4 SV, Murcielago, SuperVeloce
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cel mai rapid supercar din actuala gama a producatorului italian arata atat de exotic si este atat de rapid, incat, in ciuda pretului exorbitant (pentru majoritatea muritorilor), s-a vandut in peste 3.000 de exemplare.

    Din pacate insa, doar 350 dintre acestea sunt versiuni SuperVeloce, astfel incat va exista intotdeauna o mana de milionari tristi ca nu au reusit sa puna mana pe cel mai rapid Murcielago. In ajutorul lor sare acum Premier4509, autor al unui bodykit ce imita look-ul lui LP670-4 SV.

    Divizia celebrului tuner japonez VeilSide este specializata in dezvoltarea kit-urilor pentru masinile de lux si si-a demonstrat deja aptitudinile prin intermediul unor programe de personalizare dedicate lui Lamborghini Gallardo, Bentley Continental GT si Aston Martin Vantage.

    In privinta lui Murcielago situatia era, totusi, ceva mai delicata, in sensul ca impresionantul bolid din Sant’Agata trebuia nu numai sa arate ca un produs semnat Premier4509, ci si sa semene cu varul sau mai rapid, SuperVeloce.

    A rezultat ceea ce se poate vedea si cu ochiul liber – un minunat Murcielago cu o parte frontala extrem de agresiva, un eleron grandios montat pe posterior si un set de jante de culoare neagra desenate in stilul caracteristic tunerului nipon.

    Doar 300 de astfel de bodykit-uri vor fi produse, ceea ce inseamna ca inca 2.000 de posesori vor tanji dupa unul. Le-am putea sugera ceva de la Hamann?

    Vizualizari: 1168