rss

Lamborghini Murcielago avariat in Londra - ultimul dintre multele distruse anul acesta!

  1. 26/11/2009
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Accident, Lamborghini, Murcielago
    Vezi toate fotografiile (8)

    Povestea supercar-urilor implicate in accidente rutiere continua. Ultimul incident s-a petrecut in Londra, Marea Britanie, si a avut in prim-plan un Lamborghini Murcielago. Nimeni nu a fost ranit, numai bolidul italian a avut de suferit, dupa cum se observa si in fotografiile alaturate. Capota, bumperul frontal, aripa dreapta, portiera pasagerului, roata dreapta fata, plus airbag-ul pasagerului, care s-a activat in momentul impactului, sunt primele avarii care ne sar in ochi.

    Nu se cunosc circumstantele in care a avut loc accidentul, dar stim ca masina de 250.000 de euro era inmatriculata in Monaco.

    2009 a fost un an de cosmar pentru Lamborghini, marca ce pare, parca mai mult decat alte marci exclusiviste, predestinata accidentelor auto.

    In aprilie, nu mai putin de cinci Lamborghini au ajuns in Raiul Masinilor, doua dintre ele gasindu-si sfarsitul in Rusia. In iunie, doua Lamboghini au luat foc: un Gallardo in Grecia si un alt model in Rusia.

    La inceputul lui noiembrie, David Gallucci gonea spre propria nunta cu un Murcielago LP640 Roadster, avandu-l pe scaunul din dreapta pe cel mai bun prieten, care urma sa-i fie si cavaler de onoare. Viteza l-a facut sa piarda controlul volanului, iar masina s-a rasturnat. Din fericire, ambii au scapat nevatamati si au fost transportati la ceremonie de catre un alt prieten.

    Un alt accident in care a fost implicat un automobil Lamborghini a avut loc saptamana trecuta in Elvetia, cand un rus de 22 de ani, aflat la volanul unui Murcielago, rula alaturi de alte trei super-masini: Bugatti Veyron, Mercedes McLaren SLR si Porsche Cayenne Turbo. Pustiul nu a reusit sa stapaneasca herghelia de sub capota si a acrosat un Volkswagen Golf, al carui sofer, in varsta de 70 de ani, a fost grav ranit.

    Si astea au fost doar cele mai grave!

    Vizualizari: 3580
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »