rss

Vrei din... Germania: Lamborghini-ul LM 002 al sultanului din Brunei

  1. 27/08/2009
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Brunei, Lamborghini, LM002, S500 4Matic, unicat
    Vezi toate fotografiile (9)

    Modelul tot-teren al companiei din Sant’Agata constituie o aparitie la fel de “comuna” pe cat este aterizarea unei farfurii zburatoare in curtea Guvernului; ca atare, vanzarea unui LM002 unicat, ce a apartinut Sultanului din Brunei (si, mai apoi, lui Bernd Pischetsrieder), frizeaza ridicolul.

    Va asiguram totusi ca nu este nimic ridicol in afara pretului de... 118.500 de euro.

    Asadar, contra unei sume de bani care abia acopera factura unui S500 4Matic ceva mai bine echipat, orice milionar dornic sa iasa cat mai mult in evidenta isi poate ocupa garajul cu un LM002 complet acoperit, in care, odinioara, stapanul Bruneiului putea transporta pana la sase pasageri.

    Conditiile de calatorie sunt cu totul deosebite chiar si dupa standardele actuale (masina a fost fabricata in 1987), tapiteria din piele si lemnul de esenta rara trasand linia clasica a unui decor familiarizat cu tehnologia sfarsitului/inceputului de mileniu.

    Adevarata piesa de rezistenta se afla insa ceva mai in fata, ascunsa sub o imensa suprafata de tabla. Vorbim, desigur, despre motorul V12 preluat de la Countach, in stare de 450 CP si... de un consum care i-ar speria pana si pe contabilii armatei americane. Nu le poti avea chiar pe toate...

    Vizualizari: 1247