rss

Renault intarzie lansarea noilor modele Lada si se concentreaza pe imbunatatirea calitatii

  1. 25/11/2009
  2. Categoria: Lada
  3. Tags: AvtoVaz, Lada, Renault
    Vezi toate fotografiile (1)

    Renault a luptat cu alti constructori, precum Fiat si General Motors, pentru preluarea a 25% din actiunile AvtoVAZ, dar criza economica i-a impiedicat pana acum sa se bucure de izbanda. Compania rusa e la un pas de faliment, iar asta nu i-a ajutat deloc pe cei de la Renault sa dea curs planurilor initiale.

    La inceput, politica de revigorare a vanzarilor pusa la punct de catre oficialii AvtoVAZ impreuna cu francezii se invartea in jurul modelelor noi, ce urmeaza sa fie lansate in curand. De fapt, urmau, pentru ca Renault s-a razgandit si a schimbat strategia. Francezii au anuntat ca vor intarzia lansarea viitoarelor modele Lada, iar intre timp isi vor indrepta atentia spre calitatea produselor! Cu alte cuvinte, francezii ii invata pe rusi cum sa fabrice modelele aflate deja in productie, dar mai bine!

    Primul model vizat de noua strategie Renault va fi Lada Kalina, pe care francezii vor incerca sa aplice "ceea ce Vestul a invatat in peste 40 de ani".

    Productia de noi modele va primi unda verde numai atunci cand Carlos Ghosn, presedintele Renault, va considera ca unitatile iesite pe poarta fabricii AvtoVAZ indeplinesc cele mai elementare norme de calitate. 

    Vizualizari: 1371
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »