rss

Iveco a castigat premiul "Transport Innovation of the Year" cu "Blue&Me Fleet"

  1. 21/10/2009
  2. Categoria: Iveco
  3. Tags: blue&me fleet, Iveco
    Vezi toate fotografiile (1)

    Iveco a fost distins cu trofeul “Transport Innovation of the Year” in cadrul celei de-a 13-a editii a competitiei “Postal Technology International Awards”, ce a avut loc la Hanovra, in Germania. Premiul a fost castigat pentru pachetul telematic "Blue & Me Fleet".

     

    Blue & Me Fleet a fost introdus de Iveco la Salonul International de camionete din 2008, ce s-a desfasurat tot la Hanovra si a fost conceput pentru a ajuta la controlul costurilor de functionare si pentru “îmbunatatirea productivitatii obtinute de sofer”.

     

    Produsul este rezultatul unui joint-venture intre Iveco si Qualcomm, liderul mondial in solutii de gestionare a flotei, ale carui servicii telematice sunt pe deplin compatibile cu Blue & Me Fleet, permitand clientilor sa obtina informatii in timp real de la flota din care fac parte.

     

    Acest sistem este capabil sa ofere o multitudine de date, inclusiv despre consumul de combustibil, distanta parcursa, viteza si utilizarea generala a autovehiculului. De asemenea, preia identitatea conducatorului auto, astfel incat datele pot fi corelate pentru a forma un profil de activitate pentru fiecare sofer.

     

    Hardware-ul Blue & Me Fleet transmite date utilizand reteaua de telefonie mobila prin intermediul sistemului de management de retea Qualcomm; de acolo, operatorul vehiculului poate accesa informatii de baza prin intermediul portalului web FleetVisor.

     

    Blue & Me Fleet poate echipa orice vehicul nou din gama Iveco, incepand din 2010.

     

    Vizualizari: 2470