rss

Hyundai publica un nou teaser cu versiunea de serie Veloster

  1. 05/01/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Detroit, Hyundai, Veloster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai continua sa faca pe misteriosul si lanseaza un nou teaser cu versiunea de serie Veloster, cu doar cateva zile inainte de Salonul Auto de la Detroit.

    Imaginea infatiseaza modelul in umbra, lasand sa se vada usa spate larg deschisa intr-un mod traditional. Ceea ce este de-a dreptul inedit este faptul ca producatorul auto a indraznit intr-atat incat modelul prezinta o usa pe partea dreapta si doua portiere pe stanga.

    La momentul debutului pe piata, Hyundai Veloster va fi echipat doar cu unitatea pe benzina cu injectie directa de 1,6 litri si 140 CP.

    Propulsorul va transmite puterea prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte. Spre sfarsitul anului 2011, oferta va fi completata cu o transmisie automata. Frontul diesel va fi populat mai tarziu, cu un propulsor turbo de peste 200 CP. Totodata, constructorul auto ar putea pune la dispozitia doritorilor si noua cutie de viteze cu dublu ambreiaj.

    Prototipul a fost prezentat la Salonul Auto de la Seul, in 2007, si parea sa fie ingropat din cauza designului mult prea futurist pentru zilele noastre. Reactiile publicului au fost cele care au salvat de la anonimat conceptul Veloster, casa auto hotarand sa il introduca in productie.

    Hyundai denumeste versiunea de serie Veloster “utility coupe”, modelul pastrand numeroase detalii regasite pe concept: forma capotei, la pilonul fata negru, designul blocurilor optice.

    Mai multe detalii oficiale vom afla de indata ce Salonul Auto de la Detroit isi va deschide portile, adica la data de 10 ianuarie.

    Vizualizari: 1572
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »