rss

Hyundai ix20 in Romania, incepand de la 13.490 euro plus TVA

  1. 10/12/2010
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, ix20
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai a lansat pentru clientii din Romania cel mai recent model al gamei europene – noul ix20, la preturi incepand cu 13.490 euro plus TVA pentru varianta de motorizare 1.4 litri benzina, 90 CP, transmisie manuala si nivel de echipare Comfort cu vopsea metalizata inclusa.

    Noul model este disponibil in patru variante de motorizare Euro V: doua pe benzina si doua diesel, cu puteri cuprinse intre 78 si 125 CP. Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata. ix20 intruneste cele mai recente tehnologii de siguranta activa si pasiva, in vederea asigurarii unei protectii maxime pentru ocupantii sai.

    Printre sistemele active se numara programul electronic de stabilitate ESP, sistemul anti-blocare la franare ABS si asistenta la pornirea in rampa HAC. Hyundai estimeaza ca ix20 va deveni primul MPV de clasa B care va obtine punctajul maxim de cinci stele la testele de impact Euro NCAP.

    Hyundai ix20 ofera o gama de dotari printre care se numara: climatizare automata, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, geamuri electrice inteligente, plafon panoramic, oglinzi exterioare electrice si incalzite, scaune fata incalzite, sistem de degivrare a stergatoarelor fata, airbag sofer, airbag pasager, airbag-uri laterale si tip cortina, ESP, ABS, HAC si multe alte optiuni menite sa contureze un pachet unic pe piata.

    Preturile de lista pentru modelul ix20 pornesc de la 13.490 euro plus TVA in varianta de motorizare 1.4 litri benzina,90 CP, transmisie manuala si nivel de echipare Comfort cu vopsea metalizata inclusa. Fata de pretul de lista ix20, reteaua de distributie Hyundai Auto Romania promoveaza o oferta dedicata lansarii noului model, disponibila strict in showroom-urile partenere in cursul lunii decembrie. Discountul aferent noului model atinge valoarea de 1.500 euro plus TVA.

    MPV-ul de clasa B  are cinci ani de garantie transmisibila si fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari tehnice gratuite, disponibile prin intermediul pachetul “5 Year Triple Care”.

    Vizualizari: 2304