rss

Hyundai a oferit primele schite cu noul Azera/Grandeur

  1. 18/11/2010
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Grandeur, Hyundai,
    Vezi toate fotografiile (3)

    Hyundai a anuntat ca pastreaza numele "Grandeur” si va continua traditia brand-ului din 1986. In plus, producatorul coreean a lansat primele randari cu noua masina, aceasta aratand impresionant.

     

    Cu logo-ul Azera pe unele piete din afara Coreei, masina a fost lansata pentru prima data in 1986 si a fost primul sedan premium de lux al marcii Hyundai. Grandeur reprezinta a cincea generatie a masinii, si a fost dezvoltat sub conceptul de armonizare a traditiei cu tehnologia de ultima ora.

     

    Grandeur este de asteptat sa stabileasca un nou standard pentru sedanurile premium mari si promite sa ofere un design complet nou, cu o grila indrazneata, cu scopul de a sublinia aspectul premium. Partea laterala a masinii este caracterizata de linii elegante, fluide, care ofera o imagine de ansamblu dinamica. Partea din spate se ramarca printr-un design futurist, blocuri optice elegante cu LED-uri si bara de protectie voluminoasa.

     

    "Cu un aspect mai frapant si distinctiv fata de cel al predecesorilor sai, noul Grandeur, care combina conceptele traditionale cu design-ul si tehnologiile moderne, este de asteptat sa creeze senzatie in clasa sa", se arata in comunicatul de presa al producatorului.

    Vizualizari: 1386