rss

Hyundai vrea un... Bronco?

  1. 20/01/2010
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, John Krafcik
    Vezi toate fotografiile (1)

    Aflat la o cina intr-un restaurant pe durata Salonului Auto de la Detroit, John Krafcik, CEO la Hyundai America, a fost insotit de cativa reprezentanti ai presei auto de peste Ocean. Evident ca masa nu avea cum sa fie una linistita pentru oficialul diviziei Hyundai din Statele Unite, care s-a vazut nevoit sa raspunda, neoficial ce-i drept, la cateva intrebari ale jurnalistilor.

    Chestionat in legatura cu viitoarele modele pe care producatorul coreean le planuieste, Krafcik a vorbit despre posibilitatea dezvoltarii unui SUV cu tractiune integrala foarta capabil in teren accidentat. "De fiecare data cand designerii nostri participa la o sedinta in care se discuta despre noi concepte, primul lucru care ii innebuneste pe toti este ideea unui off road-er cu bune capacitati in teren, un autovehicul asemanator cu Ford Bronco", a explicat acesta.

    Suna mai mult decat interesant, insa momentan nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam aparitia unui concept-car care sa sustina afirmatiile lui John Krafcik...

    Vizualizari: 1324