rss

Hyundai va lansa primul plug-in hybrid car pana in 2013

  1. 25/05/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hibrid, Hyundai, Sonata
    Vezi toate fotografiile (1)

    Anul trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, Hyundai si-a facut cunoscute planurile de a scoate pe piata din SUA varianta hibrid a modelului Sonata, pe la finele lui 2010. Hibridul Sonata nu va fi bazat pe actualul sedan, ci, mai degraba pe noutatile pregatite pentru urmatoarea generatie Sonata.

    Sub numele de cod YF, versiunea hibrid Sonata va ajunge pe piata din Coreea in septembrie acest an, iar la doar cate luni mai tarziu va lua calea show-room-urilor din SUA si Canada.

    In acesta vara, cu un an inainte de debutul hibridului Sonata, Hyundai va scoate pe piata adevaratul hibrid de productie in masa. Bazat pe sedanul Elantra, compactul hibrid va fi primul de acest gen cu alimentare GPL. In plus, va fi si primul hibrid cu baterii litiu-polimeri, celelalte modele de gen fiind pe baterii litiu-ion. Din nefericire insa, comercializarea se va limita doar la piata coreeana.

    Acum povestea se complica, mai multe reviste auto anuntand ca Hyundai planuieste sa lanseze primul sau model plug-in hibrid. Conform Hyundai, debutul este de asteptat pana in 2013, moment in care constructorul coreean va aduce un concurent modelelor Chevy Volt sau  viitorului plug-in hibrid anuntat de Toyota.

    Vizualizari: 1389
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »