rss

Hyundai, numarul unu in Marea Britanie

  1. 07/09/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, Hyundai i10
    Vezi toate fotografiile (1)

    Constructorul coreean a reusit performanta de a se clasa pe primul loc, dupa vanzarile de luna precedenta, pe piata din Marea Britanie. Iar daca nu sunteti inca suficient de surprinsi, va informam ca Hyundai a inregistrat o crestere a comercializarilor de 323%. Depasind pionieri precum Vauxhall si Ford, producatorul auto a castigat o cota de piata de 5,6%.

    “Aceste cifre sunt realmente istorice. Acum exista mii si mii de fericiti posesori ai modelelor Hyundai, iar recomandarile acestora vor deveni cea mai eficienta cale de a ne face publicitate”, a declarat Tony Whitehorn, Director Hyundai Marea Britanie.

    Din cele 3.737 de unitati vandute in luna august, 2.431 dintre ele au fost modelul i10. Aceste cifre au facut din citadina, a treia masina din Marea Britanie, dupa vanzari. Iar totul nu se termina aici, Hyundai avand mari sperante si pentru luna septembrie.

    Iar daca luam in considerare schimbarea de macaz ce a avut loc nu cu mult timp in urma, cand Hyundai a adus productia lui i20 in Europa pentru a scapa de impozite si alte taxe vamale, tindem sa-l credem pe cuvant cand isi exprima optimismul in privinta performantelor sale.

    Hyundai a mai raportat un record si pe piata americana datorita programului Cash for Clunkers, aici inregistrand o crestere de 33% comparativ cu luna iulie.

    Vizualizari: 1334