rss

Hyundai Santa Fe, primele imagini oficiale dupa facelift

  1. 15/06/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, hyundai santa fe, Santa fe
    Vezi toate fotografiile (2)

    La trei ani si sapte luni dupa ce constructorul coreean a scos pe piata a doua generatie Santa Fe, Hyundai a lansat primele imagini dupa facelift ale noului Hyundai Santa Fe, conform Hyundai-Blog.

    La exterior, Santa Fe 2010 vine cu o paleta de modificari printre care se numara grila frontala cu trei bare restilizata, bara de protectie fata revizuita. Partea dorsala prezinta blocuri optice redesenate si un spoiler nou. De asemenea faceliftul include si un set nou de jenti din aliaj de 17 inch, manerele portierelor cromate.

    Interiorul vine cu o mai buna calitate a materialelor si noi posibilitati de alegere a tapiteriei si a culorilor acesteia. Consola centrala a fost regandita, iar volanul va fi invelit in piele. Printre upgrade-uri se numara si butonul start-stop, senzori de parcare cu camera video  si altele.

    Insa faceliftul nu se limiteaza la design, si gama de motorizari fiind imbunatatita. Aici mentionam introducerea motoarelor R-diesel si a cutiei automate de viteze in sase racoarde. Conform constructorului acesta noua cutie de viteze este mai usoare cu 12 kg.

    Motoarele in patru cilindri diesel vor fi de 2 si 2,2 litri, surclasand orice alta oferta. In timp ce cel de 2 litri dezvolta 184 si un cuplu de 392 Nm, versiunea de 2,2 litri ofera o putere de 200 CP si un cuplu de 436 Nm. Ambele motoare respecta normele Euro5.

    Hyundai Santa Fe facelift va iesi pe piata in august acest an in Coreea de Sud si in decembrie 2009 in celelalte piete precum America de Nord, Australia si Europa.

    Cu vanzari de peste jumatate de milion de unitati pana in prezent, Santa Fe a este cel mai bine vandut SUV Hyundai.

    Vizualizari: 1919
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »