rss

Hyundai Nuvis Concept a debutat la New York

  1. 10/04/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (4)

    Salonul Auto de la New York a gazduit lansarea noului concept car Hyundai cu patru locuri, denumit sugestiv Nuvis. Noul prototip ne da numeroase indicii cu privire la planurile constructorului coreean in materie de design si tehnologie.

    De mentionat ar fi ca brandul auto planuieste sa devina lider pe piata din SUA in ceea ce priveste consumul de combustibil pana in anul 2015. Si se pare ca hibridul Nuvis este gata sa marcheze in acest scop.

    Designul noul concept car aminteste de liniile unei barci, iar acoperisul pare ca pluteste deasupra masinii datorita plafonului din sticla de mare contrast.

    Dupa spusele Hyundai, versiunea de productie Nuvis ar urma sa fie o masina pentru cuplul viitorului, practic pentru un drum la schi, pentru a duce copii la scoala sau pentru un eveniment pretentios pe inserat.

    Utilizand tehnologia Hyundai Blue Hybrid Drive, impreuna cu motorul Theta I de 2.4 litri pe benzina, te poti deplasa atata cu motorul electric, cat si cu cel pe benzina. Sau, in functie de circumstante, cu ambele motoare activate. Cel electric dezvolta 30kW (41CP) si un cuplu de 205 Nm.

    Nuvis dispune de o cutie de viteze automata in sase trepte si utilizeaza atat tehnologia de regenerare a energieie consumate la franare, cat si sistemul Start& Stop pentru a reduce  consumul de combustibil si emisiile CO2.

    Vizualizari: 950
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »