rss

Hyundai Genesis V8 vine la SEMA 2009

  1. 24/10/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Genesis coupe, Hyundai, Hyundai Genesis, Rhys millen racing, sema 2009
    Vezi toate fotografiile (1)

    Coreenii de la Hyundai vor prezenta in cadrul SEMA de la Las Vegas din luna noiembrie o versiune modificata a coupe-ului Genesis. Aceasta este denumita RM460 si este realizata de tunerul american Rhys Millen Racing.

    Acest model este animat de o varianta mult imbunatatita a motorului Tau V8 de 4,6 litri care se regaseste in mod normal sub capota lui Genesis Sedan si care in noua configuratie produce 500 CP. Conectat la o noua transmisie manuala cu 5 trepte, Genesis RM460 poate atinge o viteza maxima de 293 km/h. Comparativ, modelul de serie Genesis este propulsat de un V6 de 3,8 litri si 310 CP.

    Pentru a putea gazdui monstruosul V8, inginerii coreeni au modificat sasiul lui Genesis Coupe, au renuntat la locurile posterioare si au montat o luneta redesenata pentru a usura accesul la motor. In plus, supersportiva coreeana a primit un sistem de suspensii de tip MacPherson revizuit, un sistem de franare StopTech mai performant si un set de jante din aliaj de 20 inch.

    Kit-ul estetic Rhys Millen Racing din fibra de carbon este agresiv mai ales la partea frontala, Genesis semanand foarte bine cu un Ferrari 599. Pachetul contine un spoiler frontal si o grila a radiatorului redesenate, o trapa care a luat locul capacului portbagajului si vopsea rosie pentru caroserie. La interior masina a primit un set de scaune sport Sparco Chrono, piele Alcantara si insertii din fibra de carbon pentru bord si panourile usilor si un sistem audio performant Infiniti Kappa Perfect.

    Vizualizari: 2048