rss

Hyundai ix35/Tucson, imagine live

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, hyundai tucson, IX35
    Vezi toate fotografiile (1)

    Acesta este noul Hyundai Tucson surprins live, care va fi dezvaluit oficial la Frankfurt, luna viitoare. Dupa cum am spus deja, noul SUV va fi redenumit pentru piata europeana ix35, in timp ce pe piata coreeana isi va pastra numele Tucson.

    Noul ix35 este inspirat din conceptul ix-onic prezentat la Geneva, reprezentand un pas inainte in termeni de design pentru constructor. Ca exemplu mentionam noul calandru in forma hexagonala.

    Diferentele cosmetice dintre cele doua modele sunt limitate la tapiterie, forma luminilor de ceata,  lipsa semnalelor de pe oglinzile retrovizoare pe ix35.

    Inlocuitorul lui Tucson va veni la pachet cu ultimul propulsor Hyundai, noul Theta II de 2 litri, pe benzina, cu o putere de 166 CP, ce va fi legat la o cutie de viteze automata in sase rapoarte. Acesta versiune va fi disponibila numai cu tractiune fata.

    Si un motor “R” diesel de 2 litri va fi montat pe noul Tucson/ix35, cu 184 CP, care va transmite puterea prin intermediul aceleiasi cutii de viteze automate cu sase trepte. Ambele variante de tractiune (fata si integrala) vor fi disponibile pe frontul diesel.

    Este de asteptat ca modelul european sa fie oferit si cu un nou motor turbo de 1,6 litri, cu 170 de caluti la purtator.

    Mai multe detalii vor fi dezvaluite la Salonul Auto e la Frankfurt.

    Vizualizari: 2207
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »