rss

Spionat: Hyundai Sonata

  1. 07/08/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Benzina, California, Diesel, Hyundai, Sonata
    Vezi toate fotografiile (6)

    Noua generatie a sedanului de clasa medie Hyundai a fost surprinsa de camerele “indecente” ale fotografilor-spioni in timpul unor teste de strada.

    Designul masinii, cunoscuta sub numele de cod “YF”, este o creatie a artistilor de la centrul din Irvine, California, care, potrivit surselor, au mizat pe un look mult mai zvelt decat cel al actualului model.

    Asteptati-va deci la o caroserie cu puternice influente sportive, linia plafonului urmand a cobori catre spate cam in acelasi fel in care o face acoperisul unui coupe. Din fericire, vestile bune privind designul sunt dublate si de unele in plan tehnic: viitorul Sonata va oferi doua agregate pe benzina – un patru cilindri de 2,4 litri, cu injectie directa, si un V6 de 3,5 litri –, cu puteri de 200, respectiv 250 CP.

    Pe piata din Europa va fi propusa si o versiune diesel, insa nu aceasta va fi cea mai buna alegere daca vrei sa salvezi ghetarii: Hyundai are in plan si un hibrid, ce va folosi baterii litiu-polimer pentru a stoca energia necesara motorului electric. Asadar, pregateste-te pentru un “Prius” pe care chiar ti l-ai dori...

    Vizualizari: 1370
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »