rss

Noul Hyundai Sonata YF, imagini

  1. 01/09/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, Sonata
    Vezi toate fotografiile (6)

    Primul set de fotografii oficiale ale viitorului Sonata YF a facut valuri-valuri pe Internet, pe mai multe forumuri coreene, dezvaluind detalii in ceea ce priveste stilul sedanului. Dupa cum era de asteptat, noua Mazda6 de la Hyundai vine cu un design vizibil mai agresiv decat versiunea actuala, cu un plafon comun coupe-urilor cu patru usi si un aspect posterior dramatic.

    Desi aceste fotografii par a infatisa modelul pentru pietele din SUA si Asia, varianta europeana, care va fi denumita ix40, nu ar trebui sa difere cu mult. Singura posibila diferenta ar fi lookul calandrului, care pentru europeni, va aduce cu cel de pe viitorul Tucson/ix35.

    Detaliile tehnice sunt inca sub semnul misterului, insa putem banui ca gama de motoare va contine unitati in patru cilindri si propulsoare V6 pe benzina, in timp ce Batranul Continent se poate astepta si la un turbodiesel, cum ar fi cel de 2 litri, cu o putere de 185 cai.

    Desi pare gata de productie, noul Hyundai Sonata YF nu va fi vazut la Frankfurt, modelul urmand a fi lansat anul viitor.

    Vizualizari: 2701