rss

Preview SEMA 2009: Hyundai Genesis Coupe R-Spec

  1. 28/10/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Genesis coupe, genesis R-spec, Hyundai, Hyundai Genesis
    Vezi toate fotografiile (6)

    Hyundai va prezenta versiunea Genesis Coupe R-Spec in cadrul SEMA, cel mai mare eveniment dedicat produselor aftermarket din SUA, care isi va deschide portile saptamana viitoare in Las Vegas.

    Modelul este animat de un motor turbo de 2,0 litri si 210 CP care, conectat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte, ajuta coupe-ul sa atinga o viteza maxima de 220 km/h.

    Pentru a struni herghelia de sub capota, inginerii coreeni au dotat masina cu un sistem de franare Brembo mai performant, un diferential Torsen cu alunecare limitata, suspensii cu setare sport si jante din aliaj de 19 inch argintii imbracate cu pneuri de vara.

    Clientii pot opta pentru una dintre cele trei nuante pentru caroserie - Alb Karussell, Negru Bathurst si Rosu Tsukuba. Genesis Coupe R-Spec este dotat cu faruri automate, conexiune Bluetooth, cruise-control, computer de bord, volan multifunctional si schimbator de viteze imbracate in piele, sistem audio cu sase difuzoare si insertii de crom pe bord si panourile usilor.

    Pretul lui Hyundai Genesis Coupe R-Spec 2.0T este de 23.750 de dolari, fiind astfel mai scump cu 1.750 de dolari comparativ cu versiunea de serie.

    Vizualizari: 2081