rss

Spionat: noul Hyundai Accent Sedan

  1. 02/10/2009
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: accent, Hyundai, hyundai accent, Hyundai sonata, Sedan
    Vezi toate fotografiile (2)

    Ceea ce vedeti in imaginile de fata este un prototip al noii generatii Hyundai Accent, care va intra in productie in cursul anului 2011.

    In ciuda camuflajului puternic, la o privire foarte atenta se poate observa ca exista multe asemanari intre viitorul Accent si noul Hyundai Sonata care a fost lansata in Coreea de Sud la jumatatea lunii septembrie.

    Practic, daca este sa judecam prin prisma acestor fotografii, putem spune despre noul Hyundai Accent, al carui nume de cod este "RB", ca este o versiune mai mica a noului sedan de clasa medie. Din punct de vedere estetic, noul Accent va adopta un profil de coupe care este dat de linia joasa a acoperisului plonjata catre spate, un artificiu de design la moda printre marii producatori.

    De asemenea, noul model va avea un parbriz mai inclinat comparativ cu actuala generatie, console fata/spate mai scurte, iar oglinzile exterioare vor integra lumini de semnalizare.

    Noul Hyundai Accent va fi realizat atat in versiune de caroserie sedan, cat si hatchback cu 3 si 5 usi. Cum spuneam, modelul va intra in productia de serie in 2011, iar primele livrari se vor face la inceputul lui 2012.

    Vizualizari: 2971
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »