rss

Hummer vinde...arme

  1. 27/08/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: Hummer
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu vanzari mai mici cu peste 60% pana in prezent in acest an, un dealer Hummer din St Louis a gasit un mod mai putin conventional de a atrage clienti - prin vanzarea de arme. Acest lucru, in conditiile in care vanzarile globale au scazut pentru aceste SUV-uri de inspiratie militara, una din cauze fiind si cresterea preturilor la combustibil.

     

    Jumatate din showroom-ul dealer-ului din St Louis s-a transformat intr-o expozitie de arme: pistoale, mitraliere si chiar pusti de asalt. Jim Lynch, dealerul din spatele noului program de marketing, a declarat ca este o “potrivire naturala". El a ajuns la aceasta concluzie, din moment ce potentialii clienti, care sunt atrasi de Hummer, sunt si practicanti ai diferitelor sporturi in aer liber si pasionati de arme.

     

    El a mai adaugat ca vrea ca viitorii sai clienti sa fie intr-un “mediu de shopping placut."

     

    Dealership-ul din St Louis a vandut primul Hummer online in 1995 si a fost in topul vanzarilor on-line in domeniul pieselor si accesoriilor off-road in ultimii ani. Lynch a spus ca el intentioneaza sa vanda si arme de foc si accesorii pe site-ul sau.

     

    In prezent, societatea-mama este in negocieri cu compania-chineza Tengzhong.

     

    Vizualizari: 1046