rss

Hummer H3 si H3T vor putea fi alimentate si cu bioetanol

  1. 07/11/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: 4x4, Alpha, E85, H3, Hummer
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hummer se lupta sa-si anihileze imaginea de distrugator al planetei inca de la debutul uriasului H2 dar, cel putin pana acum, a reusit destul de putine in acest sens.

    Lucrurile sunt totusi pe cale sa se schimbe, pe masura ce producatorul american face pasii necesari catre un viitor ecologic. Prima etapa, a bioetanolului, este prima care va fi consumata...

    Asta se traduce prin faptul ca versiunile Alpha ale lui H3 si H3T (modele 2010) vor putea fi alimentate si cu E85, momente in care V8-ul de 5,3 litri si 300 CP va deveni ceva mai prietenos cu mediul inconjurator. Cu o floare – si aceea destul de pricajita – nu se face insa primavara, iar James Taylor, presedintele Hummer, stie prea bine asta.

    “Acesta este doar primul pas din evolutia lui Hummer catre conditia unui constructor de vehicule 4x4 foarte capabile, dar si responsabile fata de natura. Viitoarele modele vor fi mai usoare, mai eficiente si vor continua sa ofere cel mai bun compromis intre aptitudinile in teren accidentat si performantele pe sosea”, a declarat boss-ul fabricantului din Detroit.

    In alta ordine de idei, putinii oameni care inca se mai gandesc sa-si cumpere un Hummer trebuie sa stie ca variantele 2010 ale lui H3 si H3T vor putea fi comandate cu trei noi culori: Red Rock Metallic, Silver Stone Metallic si Canyon Metallic. Alegeti cu grija...

    Vizualizari: 1672
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »