rss

Hummer H2 de la Geiger

  1. 24/08/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: Brembo, Geiger, Hummer H2, karl geiger, V8
    Vezi toate fotografiile (6)

    Facem ce facem si ajungem din nou la Geiger si ale sale hidoase Hummer H2, tunerul german propunand, de data aceasta, un program de personalizare care pune accentul pe o caroserie bicolora.

    Avem asadar de-a face cu un H2 – atentie – “Latte Macciato”, pe care baietii lui Karl Geiger l-au cocotat pe un set de roti cu jante de 30 de inch.

    Astfel, masina va fi vizibila de la o posta pe Truderinger Strasse, desi nu stim exact cate dintre priviri vor fi admiratoare. Si nu credem ca situatia se va schimba nici dupa ce oficialii tunerului se vor grabi sa informeze curiosii ca sub capota odihneste un V8 supraalimentat, care, gratie celor 547 CP si 763 Nm, este in stare sa catapulteze gigantul american pana la 100 km/h in mai putin de 7 secunde.

    Iar daca totusi se va gasi cineva interesat sa dea o tura pe autobahn la viteza maxima de 228 km/h, ar fi bine sa stie ca, gratie franelor Brembo cu discuri de 380 mm, acest H2 ar trebui sa se descurce onorabil in cazul unei opriri de urgenta.

    Sa nu ne lasam insa purtati de val: mastodontul din imagini se cere condus la viteze cat mai mici, astfel incat pietonii sa-si faca o idee cat mai exacta asupra dimensiunii averii proprietarului, iar atunci cand este parcat sa nu ingradeasca accesul zecilor de gura-casca. La urma-urmei, are de expus un habitaclu in care fiecare centimetru patrat este acoperit cu piele maro si crem, in perfecta armonie cu tematica exteriorului. Macar aici au nimerit-o...

    Vizualizari: 1369