rss

Vrei de pe eBay (sau nu): Hummer H1 modificat

  1. 03/07/2009
  2. Categoria: Hummer
  3. Tags: Ebay, H1, Hummer
    Vezi toate fotografiile (10)

    Cu siguranta, Hummer este una dintre masinile preferate de catre oamenii bogati si una dintre cele mai modificate. Fie ca habitaclul este configurat dupa ideile vreunui bogatas iubitor de confort ostentativ, fie ca este vorba doar despre cateva imbunatatiri de ordin estetic, off-roader-ul american a fost mereu in prim-plan.

    Dar numai discret nu poate fi numit designul Hummer-ului din imagine, scos recent la vanzare pe eBay. Cu siguranta cel care a comandat o astfel de lucrare dispune de multi bani, intrucat prostul gust nu este niciodata ieftin.

    Daca nu ma credeti, aflati ca intreaga investitie pentru ca acest Hummer H1 din 1999 sa arate asa s-a ridicat la 133.000 euro, neexistand decat doua exemplare - din fericire -  in toata lumea. Cu toate acestea, proprietarul este dispus sa renunte al aceasta "bijuterie" decapotabila - da, "magazia" din spate este, de fapt, un hard-top! - pentru numai 63.600 euro. Asta spune multe, nu?

    Daca designul exterior nu te convinge sa fugi cat mai departe de aceasta aratare, interiorul sigur o va face. Monitoare peste monitoare, de nici nu stii in care sa te uiti mai intai.

    Singurul lucru care merita intradevar atentie este tehnologia de ultima ora incorporata in bordul care cu usurinta ar putea castiga un premiu pentru uratenie. Ca, de altfel, intreaga masina care a fost odata un Hummer H1...

    Vizualizari: 3188