rss

Great Wall pregateste mai multe versiuni ale lui Hover CUV

  1. 16/04/2009
  2. Categoria: Hover
  3. Tags: Great Wall, Hover CUV, Shanghai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Compania chineza Great Wall doreste sa-si faca un nume nu numai in tara de origine, ci si pe mai multe piete importante din intreaga lume; in acest scop, ei pregatesc o serie de modele ieftine si atractive bazate pe deja popularul Hover CUV.

    Mai intai insa, vom face cunostinta cu un update al acestui crossover, pe care compania asiatica il va dezvalui la Salonul Auto de la Shanghai.

    Noua masina va purta, din cate se pare, numele Hover H3 si va fi propulsata de un motor cu patru cilindri cuplat la o transmisie manuala cu cinci trepte. Pretul sau va fi, evident, unul modic - in jur de 13.000 de $ in China -, insa, la fel de evident, nici nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce tehnologie din partea sa.

    Ceva mai tarziu, vor aparea si variatiunile pe tema noului CUV: un model entry-level cu motor de 1,3 litri numit M1 (optional, va fi oferita si o propulsie electrica), un model "de mijloc" cu motor de 1,6 litri numit M3 si o "nava-amiral" cu motor V6 de trei litri si cutie automata cu sase trepte, botezata Hover H7.

    Aceasta va reprezenta ambitiile lui Great Wall in segmentul premium, urmand a fi dotata cu tractiune integrala permanenta, un interior mult mai bun calitativ si, probabil, un pachet de siguranta mult mai eficient in caz de accident.

    Vizualizari: 1808