rss

Stocul Ferrari alocat Romaniei, aproape epuizat

  1. 22/02/2011
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Ferrari, Forza rossa, Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Stocul Ferrari alocat Romaniei pentru intreg anul 2011 este aproape de epuizare, dupa ce importatorul local, Forza Rossa, a primit deja 27 de comenzi, doar 28 de unitati fiind disponibile, informeaza Mediafax.

    "Pana in prezent au fost comandate 27 de masini, iar cota alocata Romaniei este de 28 de unitati, iar pana acum am livrat 5-6 unitati", a declarat directorul de vanzari Octavian Ursu, in cadrul evenimentului de lansare al modelului Ferrari 458 Challenge, primul autoturism de curse disponibil la vanzare in Romania.

    Modelul destinat exclusiv competitiilo, al carui pret depaseste suma de 220.000 de euro, are deja trei clienti. Fericitii proprietari vor beneficia de consultanta in privinta curselor destinate acestor tipuri de vehicule, putand astfel sa participe la competitii. Printre serviciile oferite posesorilor Ferrari 458 Challenge se mai numara asistarea de pilotaj, serviciile de asistenta tehnica si gestionarea masinii.

    Forza Rossa va mai lansa pe piata din Romania doua noi modele: primul model cu patru locuri si tractiune integrala, Ferrari Four, si inca un autotorism despre care reprezentantii companiei nu au dat detalii.

    Pentru a duce spiritul Ferrari dincolo de showroomuri, importatorul brandului auto italian pe piata din Romania va deschide o cafenea pentru pasionatii de automobilism si clientii Ferrari Store. Totodata, Forza Rossa va aduce celebrele supercaruri Lotus.

    Vizualizari: 1500
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »