rss

Oficial: Parcul de distractii Ferrari din Abu Dhabi a fost deschis

  1. 28/10/2010
  2. Categoria: Ferrari
  3. Tags: Abu dhabi, Ferrari
    Vezi toate fotografiile (1)

    Celebrul proiect al primului parc de distractii Ferrari a devenit realitate. Ferrari World Abu Dhabi  a fost deschis oficiale miercuri, 27 octombrie, atractia principala fiind cel mai rapid montagne-russe din lume, care poate atinge viteze de pana la 240 km/h.

    Cu o amprenta la sol de 86.000 metri patrati (mp) si un colosal acoperis rosu de 200.000 mp, parcul ofera nenumarate atractii la preturi cuprinse intre 32 euro si 74 euro.

    Lista principalelor atractii cuprinde : cel mai mare calut cabrat din lume, vopsit pe acoperis si cel mai rapid montagne-russe din lume, numit Formula Rossa, care are o viteza de top de  240 km/h si atinge prima suta in 2 secunde, recreand astfel senzatiile dintr-o masina de Formula 1.

    La acestea se adauga doua montagne-russe paralele, apropiate, pentru a crea competitie intre ele, castigand cel mai usor (mai putini pasageri, mai slabi), un motor V12 urias, vizitabil, o replica de mici dimensiuni a fabricii Ferrari si replicile Turnului din Pisa si ale Colosseum-ului

    Ferrari World Abu Dhabi este situat pe insula Yas si poate gazdui zilnic 10.000 de oameni.

    Vizualizari: 2907